Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Twitter, masaüstü görünümünü fazlasıyla değiştirdi. Hal böyle olunca bizim işlerimizi kolaylaştıran Twitter kodları kullanılamaz hale geldi. Bu yazımızda sizler için bu kodları nasıl tekrar çalışır hale getirebileceğinizden ve Twitter kodlarını: Otomatik takip kodu, Twitter toplu takip bırakma kodu, Twitter toplu takip etmeyenleri takipten çıkarma kodu, Toplu tweet beğenme kodu,Toplu beğeni silme kodu, Toplu retweet silme kodu paylaşacağız.
Twitter kodlarının tekrar çalışır hale gelebilmesi için ya yeni kodların yazılması gerek ya da Twitter görünümünü eski haline getirmek gerek. Bizler bugün sizler için Twitter görünümünü nasıl eski hale getirebileceğinizi anlatacağız.

1- İlk olarak Google Chrome tarayıcınıza Good Twitter isimli eklentiyi kurmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak eklentiye ulaşabilirsiniz.

2- Ekletiyi kurup Twitter profilinize girdiğinizde farkedeceksiniz ki Twitter eski görünümüne kavuşmuş olacak. Artık aşağıda vermiş olduğumuz kodları güvenle kullanabilirsiniz.
Twitter Kodları Nasıl Kullanılır?
Twitter kodları internet tarayıcılarının console sekmesi yardımıyla çalışır. Console sekmesini açmak için:

Google Chrome (Ctrl+Shift+J)

Tuşlarından yararlanabilirsiniz. Ya da bulunduğunuz sayfada sağ tıklayıp incele dedikten sonra console sekmesini açabilirsiniz. Aşağıdaki Gibi Görünecektir. Sonra da aldığınız kodu aşağıdaki resimde gösterilen mavi okun yanına yapıştırın ve enterleyin. Gerisini twitter oto olarak halledecektir.

Twitter Toplu Twit Silme Kodu:

var kac_tweet_atla = 1;
setInterval(function() {
 setTimeout(function(){
  $(".Icon.Icon--small.Icon--retweeted").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove()
  $(".stream-item").find(".js-actionDelete > button")[kac_tweet_atla].click();
 },1000)
 setTimeout(function(){
  $(".js-actionDelete>button").click();
 },1000)
 setTimeout(function(){
  $(".EdgeButton.EdgeButton--danger.delete-action").click();
 },1000)
},4000)
setInterval(function() {
 window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);
},10000);
setInterval(function() {
 window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},1000);

Twitter Otomatik Takip Kodu:


var say=0,limit=1e3,takipyap=setInterval(function(){return $(".following").each(function(){$(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove()}),$(".GridTimeline").find("div.not-following > .js-follow-btn>button").first().click(),say++>=limit?(clearInterval(takipyap),window.alert(limit+" kisi basariyla takip edildi."),!1):void $(".message-text > a").each(function(){"46px"===$(".alert-messages").css("top")&&(clearInterval(takipyap),clearInterval(asagi))})},1e3),asagi=setInterval(function(){var a=$(".GridTimeline").find(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length;54>=a&&($(".Grid.Grid--withGutter").each(function(){0==$(this).children().length&&$(this).remove()}),$(window).scrollTop

Twitter Takip Bırakma Kodumuz: 


setInterval(function () {t = $(".following").find(".follow-button");if (!t[0]) {window.scrollTo(0, $(document).height());} else {console.log(t.attr("class"));t.trigger("click");}}, 1000)

Twitter Toplu Takip Etmeyenleri Takipten Çıkarma Kodu

setInterval(function() {$(".FollowStatus").each(function(){$(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();});$("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();}, 20000);setInterval(function() {$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();}, 30000);setInterval(function() {window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);},5000);setInterval(function() {window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},2000);

Twitter Tweet Beğenme Kodu İse Şöyle:

setInterval(function(){$(".favorited").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove();var yeni_tweet = $(".stream-container").find(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").attr('data-item-count');var tweet = $('.stream-items.js-navigable-stream >.js-stream-item.stream-item.stream-item').length;if(tweet > 0){$(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click();setTimeout(function(){$('.js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove();},500);}if(tweet < 2 && yeni_tweet > 0){$(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").click();}},1000);


Twitter Toplu Faw ( Beğeni ) Sıfırlama Kodu

unfavori = setInterval(function(){$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').each(function(){$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').find(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click();$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove();})},500)kontrol = setInterval(function(){var tweetsys = $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').length;if(tweetsys < 50 || tweetsys == 50){$(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom);setTimeout(function(){window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);},200);}},3000)
Twitter Toplu Retweet Silme Kodu

setInterval(function() {
 $(".stream-item").each(function(){
  var tweetsahibi = $(this).find(".tweet").attr("data-screen-name");
  var profilsahibi = $(".account-group.js-mini-current-user").attr("data-screen-name");
  if(tweetsahibi == profilsahibi){
   $(this).remove()
  }
 })
 $(".ProfileTweet-actionButtonUndo.js-actionButton.js-actionRetweet").click();
 $(".stream-item").remove();
},2000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
setTimeout(function() {
    $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom);
},1000);
},5000);


- Bu yazıdaki bilgiler günceldir. Elimizden geldiğince twitter kodları hakkında bilgi vermeye ve uygulamasını anlatmaya çalıştık.

- Yapamadığınız veya aklınıza takılan bir yer olursa yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Via - Bagibublog



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski