IObit Uninstaller Pro 10.5.0.5: tam son sürüm+anahtar ücretsiz İndir:Bir programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırmak/kaldırmak istiyorsanız, daha fazlasını bilmeden kurmanızı tavsiye edeceğim.IObit Uninstaller Pro, yardımcı olan hafif bir araçtır. istenmeyen uygulamaları ve klasörleri bilgisayarınızdan hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanızı sağlar. Uygulamaları, artıklarıyla birlikte bilgisayarınızdan kaldırır. IObit Uninstaller Pro, kurulu tüm programları algılayıp kategorilere ayırabilir ve tek tıklamayla toplu kaldırmaya izin verir! “Güçlü Tarama” ve “Zorla Kaldırma” özellikleriyle artık artıklardan veya inatçı araç çubuklarından asla etkilenmeyeceksiniz.

IObit Uninstaller Pro taşınabilirdir, dolayısıyla IObit Uninstaller Pro'yu yüklemeniz gerekmez. Bu yazılımı çıkarılabilir bir sürücüye yerleştirebilir ve yürütülebilir dosyasını herhangi bir bilgisayarda gecikmeden çalıştırabilirsiniz. IObit Uninstaller Pro, kullanımı kolay ve güçlüdür. Başlatma sırasında, her yazılımın adını, ölçümünü ve kurulum tarihini görebileceğiniz, kurulu uygulamaların bir listesi otomatik olarak görüntülenir.

IObit Uninstaller Pro üç adımda çalışır - ilk olarak, daha sonra Windows'ta yanlış bir şey olması durumunda bir sistem geri yükleme noktası oluşturur. İkinci olarak, yazılım uygulamanın varsayılan kaldırıcısını çalıştırır, ardından kalan dosyaları ve yeni oluşturulan kayıt defteri anahtarlarını tarar (hangi parçaları silmeyi tercih edeceğinizi seçebilirsiniz).

Ayrıca, uygulamaları ve artık öğeleri tamamen kaldırmak, toplu iş moduna geçmek, bir arama işlevi kullanmak, program listesini dışa aktarmak, günlük belgelerini ve geri yükleme noktalarını görüntülemek, arayüz dilini değiştirmek ve araç çubuklarından kurtulmak için “Zorla Kaldırma” modunu kullanabilirsiniz. , Windows güncellemeleriyle birlikte şu anda yüklü, büyük ve neredeyse hiç kullanılmayan uygulamaları görüntülemek kadar güzel.

IObit Uninstaller Pro 10 için Sistem Gereksinimleri

  1. İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
  2. Bellek (RAM): 1 GB RAM gereklidir.
  3. Sabit Disk Alanı: 100 MB boş alan gereklidir.
  4. İşlemci: Intel Pentium 4 veya üstü

IObit Uninstaller 10 Pro Lisans Anahtarı Şu Şekilde:
===============================
💖💖💖

Anahtar- C23B3-0BCB6-126B5-8E1B0

D3EFA-ACE9E-C1983-85DT0

47EA7-9CB2D-FCE27-65CBA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski