1.5 kg soyulmuş pancarın her birini 4-5 parçaya bölün ve 2 litre sıcak su dökün orta ateşte 1 saat pişirin Bir saat sonra, 1 çorba kaşığı şeker bal ve nöbet şekeri ve 1 çorba kaşığı elma sirkesi ekleyin buzdolabında saklayın.
Her yemekten önce, günde 3-4 kez, 30-40 ml pancar suyunu için ve 1-2 dilim pancar yiyin.
ŞİFASI
- kan kalitesini artırır;
- vücudu temizler - müshil, idrar söktürücü etkisi vardır, karaciğeri temizler;
- bir anti-kanser etkisi vardır - kanser hücrelerinin büyümesini engeller;
- Genital bezlerin işlevini arttırır, cinsel iktidarsızlığı tedavi eder;
- vücudun dayanıklılığını arttırır - vücudun dokuları tarafından oksijen emilimini arttırır;
- tüm kardiyovasküler ve solunum sistemlerinin çalışmasını iyileştirir;
- basıncı azaltır;
- kan damarlarının aterosklerozu, kalp hastalığı, tip 2 diyabet, osteoporoz gelişme riskini azaltır;
- yaşlanma karşıtı etki - yeni hücre oluşumuna katkıda bulunan maddeleri içerir;
- menopozun etkilerini çarpıcı şekilde azaltır;
- “soğuk bacaklar” bacak üşümesi sendromu kaybolur;
- Arterleri, kılcal duvarları, ligamanları ve kemikleri güçlendirmeye yardımcı olur.
- Vücudun tükenmesi ve güç kaybı durumunda faydalıdır;
- obeziteyi önler (özellikle karaciğer obezitesini).
Doğal ve gübresiz olması çok önemlidir.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski