İnternetten Para Kazanmanın Yolları


Bu sayfada boş zamanlarınızda para kazanmanın en iyi yollarını sizler için tek bir floodda bulduk. Bu sayfaya yeni yollar eklemeye devam edeceğiz. Ve lütfen yorumlarda kendi fikirlerinizi paylaşın!

Hastalık yüzünden herkesin eve kapandığı bu dönemde; İnternetten bir kaç tl kazanmak size hem psikolojik hem de madden iyi gelecektir dedik ve bu sloganla yola çıkarak twitterde paylaşılan ve bizede olabilirliği yüksek gelen bu paylaşımı size sunmak doğru geldi. Bakalım hang yollar ön görülmüş ve uygun olan hangi veya hangileri?

Lütfen sizinde bildiğiniz başka yöntemler varsa kullanıcılarımız için yorum kısmına yazınız. Şimdiden onlar adına teşekkür ederiz. Başlayalım. 


1- Karantinadayken insanlar internetten ek gelir sahibi olmak istiyor ya da hızlı para kazanmak istiyor. Bunun için farklı yollar var. Bu içerisinde bu yolları ve işe yarar bazı uygulamaları derledim. Umarım işinize yarar ve bu konuda da küçükte olsa katkı sağlamış oluruz.



2.


2- Bu, harman bir flood olacak. Uygulamaların bazılarını denedik bazılarını denemedik bu yüzden araştırmayı unutmayın. Şu konuyu tekrar etmek istiyorum: Sevdiğiniz ve önemli gördüğünüz tweetlerimizi RT etmek istemiyorsanız kopyala/yapıştır yaparak paylaşabilirsiniz. Başlıyoruz.




3.

3- İnternetten mail okuyarak para kazanabilirsiniz. , , , gibi mail sistemleri sayesinde bu mümkün. Bu sistemlerde mail okumanın yanında oyunlar oynayarak, videolar izleyerek ve sorulara doğru cevaplar vererek para kazanabilirsiniz.



4.
5.
6.

7.
8.9.
10.11.
12.

Bildiğiniz yöntemleri bize yorum olarak yazmayı unutmayın. Bilgi paylaştıkça güzeldir...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski