Bu yıl malesef bir takım olumsuzluklar ard arda geldi. Bunlardan biride bir salgınla başlayan sıkıcı günler. Eylemimizin eğlenceli ve daha da önemlisi kurgusal olmasını istiyoruz .
Öyleyse bu yıl bazı aksiyon filmlerine bakalım, bu yıl Vin Diesel'in yılı, yeni bir CGI vakası , Mulan'ın canlı aksiyon versiyonu ve Daniel Craig'in en iyi aksiyonlarından James Bond'un kendini gösterme şansı. Her şeyden önce, bu yılki aksiyon filmi dizisi, Türkiyeli izleyicilerin gerçekten sevdiği bir film silsilesini eve getiriyor: 1980'lerden 90'lara kadar popüler filmlerin yeniden yapılmış halleri veya yeni serileride buna dahil. Eski bir kahramanın ekrana geri döndüğünü görmeyi ve görev almasını, amaç olarak da dünyayı kurtarmayla ilgili tanıdık bir sesle konuşmayı duymayı seviyoruz.
Bu yıl ayrıca Game of Thrones oyuncularının da beyaz perdede farklı filmlerde görmenin yanı sıra yeni bir aksiyon, süper kahraman serisi de ardı ardına geliyorAyrıca 2020 Tom Cruise'un 1980'lerin ünlü silah filmi Top Gun'da Maverick olarak yeniden canlandırmasının yılıdırMaverick dolu dolu imdb puanıyla daha yayınlanmadan ses getirdi. Haziran ayında çıkıyor. Evet Başlayalım isterseniz. Emeğin karşılığı olarak LÜTFEN SİZDE FİLMLER HAKKINDA YORUMUNUZU ALT KISIMDA YORUM BÖLÜMÜNE YAZIN. Hadi başlayalım;

Extraction - Tyler Rake
Extraction

Her şey hintli bir uyuşturucu baronunun oğlunun, bir başka baron tarafından
kaçırılmasıyla başlıyor. Çocuğu kurtarmak için seçkin ve kiralık suikastçilere ihtiyaç vardır. Fakat tim hesapta olmayan bir oyunun tam ortasına düşer. Bu tim içinde, oğlunu bir hastalıktan ötürü kaybetmiş ve ölümü çağıran bir adam vardır. Bu adam size zirve yaptıracak yeteneklere sahiptir. Bu yetenekler ölüm arzusu ile birleşince ortaya kusursuz ve korkusuz bir katil çıkmaktadır. Filmde aksiyonun yanı sıra drama dalındada zirveye oynuyor. Bana göre yılın en iyi filmi. İzleyince hak vereceksiniz. DİKKAT! süpriz sonlu...

İpman 4

İp Man 4 - Yip Man 4

Ip Man 4: Finale, Wilson Yip tarafından yönetilen ve Raymond Wong tarafından üretilen 2019 yapımı Çin dövüş sanatları filmidir. Aynı adı taşıyan Wing Chun büyük ustasının hayatını anlatan Ip Man film serisinin dördüncü ve son filmidir ve başrolde tekrardan Donnie Yen yer almaktadır. Film, Nisan 2018'de çekilmeye başlanmıştır ve aynı yıl Temmuz ayında sona ermiştir. 20 Aralık 2019'da ise gösterime sunulmuştur. Karısının ölümünden sonra, Ip Man sigara yüzünden boğaz kanseri olduğunu öğrenir. İsyankar oğlu Ip Ching ise okulda zorbalığa karşı savaştıktan sonra kovulur ve Ip bir okul aramak için Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrine gitmeye karar verir. Öğrencisi Bruce Lee, bir Wing Chun okulu açarak, Amerikalılara dövüş sanatlarını öğreterek ve dövüş sanatları üzerine bir kitap yazarak San Francisco'daki yerel dövüş sanatları topluluğunu altüst etmiştir. Ünlü Wing Chun ustası filmi Ip Man işte karşınızda hepinize iyi seyirler dileriz.
Vahşetin Çağrısı (21 Şubat)
Vahşetin Çağrısı
Bu hikaye, 1800'lerin sonlarında Alaska Yukon'un vahşi doğasında kendini bulan yerli bir köpek olan Buck'u takip ediyor. Aynı adı taşıyan 1903 Jack London kitabına dayanan film, Harrison Ford'un Buck'un sahibi John Thornton'u canlandırıyor. Mutlaka izleyin.
Bloodshot (13 Mart)
BloodShoot










Kan filminde Vin Diesel öldürülen yıldız rolünde, ancak daha sonra bir grup bilim insanı tarafından diriltilen bir adam olan Ray Garrisonı canlandırıyor. Bilim adamlarının onu canlandırma niyeti aslında bambaşkadır. Böylelikle aksiyon başlıyor.
The Hunt (11 Mart)
The Hunt - Av


1924 Richard Connell'in kısa hikayesi “En Tehlikeli Oyun” a dayanan bu film, bir tarlada uyanan ancak tam olarak oraya nasıl ulaştıklarından emin olmayan 12 yabancıdan oluşan bir grup hakkında. Bundan kısa bir süre sonra, bir grup elit tarafından tasarlanan bir av oyununda av olduklarını keşfediyorlar. Acımasız ve bir okadarda akıl oyununun yer aldığı enteresan, kendini izleten bir yapıt.
Mulan (27 Mart)
Mulan

1997 Disney animasyon filminin canlı aksiyon uyarlaması, zayıf Çin'in yerine İmparatorluk Çin Ordusu'nda savaşan bir kadının hikayesini takip ediyor. Bu arada daha önce bu çizgi filmi izleyen ve seveniniz varsa merak ediyordur mutlaka; Bilginiz olsun bu versiyonda Eddie Murphy tarafından seslendirilen konuşan bir kertenkele yok. Çizgi filmin aksine bu canlı versiyonda bol bol kan ve direniş göreceksiniz. Soluk soluğğa izleyeceğiniz bir film. 
Ölmek İçin Zaman Yok (10 Nisan)
Ölmek İçin Vakit Yok


Daniel Craig, Dr. Bond tehlikeli bir kötü adam olan Safin'e karşı emeklilikten kareye çıkan James Bond olarak son bir gezi için geri döner. Bu dönüş bazılarına çok pahalıya patlar. İzleyin mutlaka. Aksiyon, aksiyon, aksiyon. Hemde her anında aksiyon.
Yeni Mutantlar (3 Nisan)
Yeni Mutantlar


Maisie Williams, gizli bir tesiste gizlenirken sadece güçlerini keşfeden birkaç genç mutanttan biri olan Rahne Sinclair / Wolfsbane'yi canlandırıyor. Bu film öteki mutant filmlerinden bir adım önde sürükleyici sahnelere sahip.
Kara Dul (24 Nisan)
Kara Dul - Black Widow

Bu kadının içinde olduğu ve kötü olan film yok denecek kadar az. Scarlett Johansson tarafından canlandırılan Natasha Romanova (Black Widow) doğumunda KGB'ye verilir ve nihai suikastçi olmak için eğitilir. SSCB dağıldığında, hükümet Kara Dul'u öldürmeye çalışır. Bir yetişkin olarak, şu anda tek başına ABD'de gizli şekilde olarak çalışıyor. Söyleyecek pek fazla bir şey yok aslında. Tek kelimeyle mükemmel...
Hızlı ve Öfkeli 9 (22 Mayıs)
Hızlı Ve Öfekli 9 - Fast And Furious 9


F9 olarak da hafızalarda yer ednen 2017'nin Öfkeli Öyküsü, şu anda bir çiftlikte yarı emekli olan ve genç Paul Walker'ın karakterinden bir çocuğu olan Vin Diesel karakteri Dominic Toretto'yu takip ediyor. Charlize Theron ve John Cena, franchise'ın dokuzuncu filminde rol alıyor. Bu film çıtayı yükseklere taşımaktan asla bıkmıyor. Bundan sonraki serilerde akılları daha ne kadar zorlar diye merak ediyor insan ve bu merekına gerçekten değiyor. Önceki serilerden farkı yok. HA Rİ KA... Anlatacak kelime yok sanırım.
Wonder Woman 1984 (5 Haziran)
Wonder Women 2020


Gal Gadot, Diana Prince, yani Wonder Woman olarak geri döner. Bu kez, hikaye eski modadan çok sayıda omuz yastığı bulunan 1980'lerde geçiyor. Wonder Woman, kötü adam modunda yer alan Kristen Wiig tarafından oynanan Çita'yla karşı karşıya gelecek. İzleyin pişman olmazsınız.
Özgür Adam (3 Temmuz)
Free  Guy  -  Özgür Adam 2020



Özgür Adam ,Ryan Reynolds, Free City adlı bir video oyununda çevrimdışı hale gelmek üzere bir arka plan karakteri olduğunu fark eden bir banka memurunu oynuyor Film şimdiye kadar 2020'nin The Truman Show versiyonuna benziyor Oscar şampiyonu Taika Waititi ve Jodi Comer (Killing Eve) da başrolde. Lezzetli bir film olduğu kesin.
Top Gun: Maverick (26 Haziran)
Top Gun - Maverick 2020


Tom Cruise, Pete Mitchell'in (Cruise) 30 yılı aşkın bir süredir Donanmanın en iyi havacılarından biri olduğu 1986 klasiğinin bu 2020 devamında Maverick olarak yeniden giyiniyor. Tom Cruise'nin filmlerini takip edenler çok iyi bilir. Asla kötü filmlerde oynamaz. 
Morbius (31 Temmuz)
Morbius 2020 - Vampir



İşte bu film süpriz fimlerden. Hesapta olmayan filmlerden biri diyebiliriz. Dr.Michael Morbius (Jared Leto) nadir görülen kan hastalığını iyileştirmeye çalışır, bunun yerine kendine bir çeşit vampirlik serumu verir. Aslında kimse bu yan etkinin farkında değildir. Daha fazla detay vermeyelim. Süpriz filmi iyiki izledik diyeceksiniz. Sakın kaçırmayın. Ötekilerden çok farklı ve de çok gerçekçi bir vampir filmi. Adamlar işin hakkını vermiş.
Hitman'ın Karısının Koruması (28 Ağustos)
Hitmanın Karısının Koruması


Bu üçlünün ilk filmini beğenmeyen yoktur. Komedi, akisyon, drama ne arasanız var bu filmde. Tas tamam bir aile filmi hemde aksiyonundan hiç bir ley kaybetmeden. Ryan Reynolds, Samuel L.Jackson, Antonio Banderas, Salma Hayek ve Morgan Freeman, suikastçı Darius Kincaid ile arkadaş olan koruma Michael Bryce hakkında bir hikayede rol alıyorlar. Darius'un karısı Sonia'yı (Hayek) yeni tehditlerden kurtarmak için birlikte çalışırlar. Ve olaylar silsilesi alır başını gider. İzleyin.

Godzilla Vs. King Kong
görüntü
Warner Bros.
Alexander Skarsgård ve Millie Bobby Brown bu filmde dünyanın en güçlü iki canavarı Godzilla ve Kong rolllerinde onuyorlar, sonunda gişe rekorları kıran bir savaşta karşılaşıyorlar. Mükemmel bir olay serisi. Ne denir ki tabiki izleyin.
Tenet (17 Temmuz)
Tenet 2020

Yönetmen Christopher Nolan'ın yaklaşan aksiyon-gerilim filmi, potansiyel bir Dünya Savaşı'nı önleme görevi verilen gizli bir ajan hakkında bir hikayede John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine ve Kenneth Branagh'ı anlatıyor. (en azından gizemli ilk fragmandan) zaman yolculuğu.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski